Σεισμοσ Τωρα Λαρισα - El Seismos Twra Sth Larisa / Σκηνές προκειμένου να κοιμηθούν οι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια είτε κατέρρευσαν είτε έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, έστησε ο στρατός στο δαμάσι τυρνάβου, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ελασσόνα λίγο μετά τις 12, το μεσημέρι.

Σεισμοσ Τωρα Λαρισα - El Seismos Twra Sth Larisa / Σκηνές προκειμένου να κοιμηθούν οι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια είτε κατέρρευσαν είτε έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, έστησε ο στρατός στο δαμάσι τυρνάβου, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ελασσόνα λίγο μετά τις 12, το μεσημέρι.. Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν πως η μετασεισμική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παροτρύνουν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ισχυροί μετασεισμοί σημειώνονται γύρω από την ευρύτερη περιοχή της Σύμφωνα με την αυτόματη προκαταρκτική λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Η δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα και σε άλλες περιοχές της δυτικής ελλάδας. Ασθενής σεισμός σημειωθηκε 01:58 απόψε, ξημερώματα τρίτη 6/8 στην περιοχή της λάρισας.

Πριν από 1 ώρα και 20 λεπτά. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της πρώτης. Ισχυρός σεισμός 4,9 ρίχτερ έγινε στις 10.12 και έγινε αισθητός σε τρίκαλα και λάρισα και καρδίτσα.

Isxyros Seismos 6 R Sthn Elassona Larisas Ais8htos Se Megalo Meros Ths Xwras
Isxyros Seismos 6 R Sthn Elassona Larisas Ais8htos Se Megalo Meros Ths Xwras from www.naftemporiki.gr
Ο σεισμός αρχικά είχε μέγεθος 5,2 ρίχτερ αλλά. Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία από το. Πριν από 11 ώρες και 20 λεπτά. Το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 16 χιλιομέτρων δυτικά της λάρισας και το εστιακό βάθος της υπολογίστηκε στα 7 χιλιόμετρα. Σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Πιο συγκεκριμένα, η δόνηση σημειώθηκε στις 23:05, το επίκεντρο ήταν 20 χλμ. Σκηνές προκειμένου να κοιμηθούν οι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια είτε κατέρρευσαν είτε έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, έστησε ο στρατός στο δαμάσι τυρνάβου, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ελασσόνα λίγο μετά τις 12, το μεσημέρι. Το επίκεντρο του ήταν 18 χιλιόμετρα δυτικά της λάρισας και το εστιακό του βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την αυτόματη προκαταρκτική λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Πρόσωπο «κλειδί» καταρρίπτει τους ισχυρισμούς τους 33χρονου πιλότου. Η δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα και σε άλλες περιοχές της δυτικής ελλάδας. Το επίκεντρό της 27,9 χλμ. Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία από το. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα περισσότερα σεισμικά ρήγματα που βρίσκονται στη βόρεια πεδιάδα της λάρισας αρχίζουν να δημιουργούνται πριν από 150.000 χρόνια. Σύμφωνα με την αυτόματη προκαταρκτική λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο ισχυρός σεισμός των 6. Ισχυρός σεισμός 4,9 ρίχτερ έγινε στις 10.12 και έγινε αισθητός σε τρίκαλα και λάρισα και καρδίτσα. Σεισμοσ λαρισα share tweet share; Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν πως η μετασεισμική δραστηριότητα θα είναι έντονη και παροτρύνουν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η δόνηση ήταν 3 ρίχτερ και το επίκεντρό της 27,9 χλμ. Το εστιακό βάθος σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ήταν στα δύο χιλιόμετρα. Έντρομοι στους δρόμους οι πολίτες στη λάρισα!

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:16 σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας και 21 χιλιομέτρων από την ελασσόνα. Το επίκεντρο του ήταν 18 χιλιόμετρα δυτικά της λάρισας και το εστιακό του βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα. Σκηνές προκειμένου να κοιμηθούν οι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια είτε κατέρρευσαν είτε έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, έστησε ο στρατός στο δαμάσι τυρνάβου, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ελασσόνα λίγο μετά τις 12, το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο της αθήνας, η πρώτη σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 ρίχτερ και καταγράφηκε στις 18:00 της δευτέρας. Leaflet | tiles © esri — source:

Seismos Elassona Larisa Ti Lene Oi Seismologoi Gia Ta 6 Rixter Poy Tarakoynhsan Th 8essalia Aygh
Seismos Elassona Larisa Ti Lene Oi Seismologoi Gia Ta 6 Rixter Poy Tarakoynhsan Th 8essalia Aygh from www.avgi.gr
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η δόνηση ήταν 3 ρίχτερ και το επίκεντρό της 27,9 χλμ. Το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 16 χιλιομέτρων δυτικά της λάρισας και το εστιακό βάθος της υπολογίστηκε στα 7 χιλιόμετρα. Πριν από 11 ώρες και 20 λεπτά. Σεισμός τωρα αισθητός στη λάρισα. Ισχυροί μετασεισμοί σημειώνονται γύρω από την ευρύτερη περιοχή της Ασθενής σεισμική δόνηση 3,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειωθηκε 01:58 απόψε, ξημερώματα τρίτη 6/8 στην περιοχή της λάρισας. Ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη θεσσαλία το μεσημέρι της τετάρτης και έγινε αισθητός μέχρι και την αττική. Σεισμοσ λαρισα share tweet share;

Έντρομοι στους δρόμους οι πολίτες στη λάρισα!

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:16 σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας και 21 χιλιομέτρων από την ελασσόνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο της αθήνας, η πρώτη σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 ρίχτερ και καταγράφηκε στις 18:00 της δευτέρας. Πριν από 1 ώρα και 20 λεπτά. Έντρομοι στους δρόμους οι πολίτες στη λάρισα! Σεισμοσ λαρισα share tweet share; Leaflet | tiles © esri — source: Ο σεισμός αρχικά είχε μέγεθος 5,2 ρίχτερ αλλά. Δείτε βίντεο από τις πρώτες στιγμές στη λάρισα. Απίστευτες εικόνες στην λάρισα μετά το ισχυρό «χτύπημα» του εγκέλαδου. Σκηνές προκειμένου να κοιμηθούν οι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια είτε κατέρρευσαν είτε έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, έστησε ο στρατός στο δαμάσι τυρνάβου, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ελασσόνα λίγο μετά τις 12, το μεσημέρι. Ο καθηγητής του τμήματος γεωλογίας του πανεπιστημίου αθηνών κ. Πιο συγκεκριμένα, η δόνηση σημειώθηκε στις 23:05, το επίκεντρο ήταν 20 χλμ. Σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

8:06 πμ, τετάρτη 10 ιάν 2018 8:06 πμ, τετάρτη 10 ιάν 2018. Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας. Απίστευτες εικόνες στην λάρισα μετά το ισχυρό «χτύπημα» του εγκέλαδου. Σκηνές προκειμένου να κοιμηθούν οι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια είτε κατέρρευσαν είτε έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, έστησε ο στρατός στο δαμάσι τυρνάβου, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ελασσόνα λίγο μετά τις 12, το μεσημέρι. Σεισμοσ λαρισα share tweet share;

Seismos Twra Ais8htos Sth Larisa Armyvoice Gr
Seismos Twra Ais8htos Sth Larisa Armyvoice Gr from armyvoice.gr
Το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 16 χιλιομέτρων δυτικά της λάρισας και το εστιακό βάθος της υπολογίστηκε στα 7 χιλιόμετρα. Κλικ στις κεφαλίδες για ταξινόμηση. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Ο σεισμός αρχικά είχε μέγεθος 5,2 ρίχτερ αλλά. Ισχυρός σεισμός 5,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίτερα στη λάρισα. Έντρομοι στους δρόμους οι πολίτες στη λάρισα! Η δόνηση έγινε αισθητή στην αθήνα και σε άλλες περιοχές της δυτικής ελλάδας. Σεισμοσ λαρισα share tweet share;

Σεισμός τωρα αισθητός σε τρίκαλα και λάρισα.

Ισχυρός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη θεσσαλία το μεσημέρι της τετάρτης και έγινε αισθητός μέχρι και την αττική. Leaflet | tiles © esri — source: Σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της πρώτης. Απίστευτες εικόνες στην λάρισα μετά το ισχυρό «χτύπημα» του εγκέλαδου. Σεισμοσ λαρισα share tweet share; Η μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής δόνηση να υπολογίζεται στα 5 ρίχτερ. Έντρομοι στους δρόμους οι πολίτες στη λάρισα! Πριν από 1 ώρα και 20 λεπτά. Σύμφωνα με την αυτόματη προκαταρκτική λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Πριν από 11 ώρες και 20 λεπτά. Ισχυρός σεισμός 4,9 ρίχτερ έγινε στις 10.12 και έγινε αισθητός σε τρίκαλα και λάρισα και καρδίτσα. Πιο συγκεκριμένα, η δόνηση σημειώθηκε στις 23:05, το επίκεντρο ήταν 20 χλμ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο της αθήνας, η πρώτη σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 ρίχτερ και καταγράφηκε στις 18:00 της δευτέρας σεισμοσ τωρα. Δείτε βίντεο από τις πρώτες στιγμές στη λάρισα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook